Δύο αγώνες ποδοσφαίρου με 0% γκανιότα στην εταιρία στοιχήματος Goalbet

Η εταιρία στοιχήματος Goalbet έχει ξεχωρίσει σήμερα δύο από τους αγώνες ποδοσφαίρου που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμά της και τους προσφέρει με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη της που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν σε αυτούς τους αγώνες και τοποθετήσουν τις κατάλληλες προβλέψεις στα κατάλληλα σημεία θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς όμως να ρισκάρουν περισσότερο.

Η σημερινή διπλή προσφορά 0% γκανιότας της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet ισχύει στους εξής σημερινούς αγώνες: αυτόν της ισπανικής Primera Division ανάμεσα σε Λεβάντε και Αθλέτικ Μπιλμπάο και αυτόν της πορτογαλικής Primeira Liga ανάμεσα σε Ρίο Άβε και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πρόκειται για έξι αυξημένες αποδόσεις, που μπορούν να αποφέρουν εξίσου αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

Αυξημένες αποδόσεις για περισσότερα κέρδη

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet θα πρέπει, όπως είναι φυσικό, να καλύψουν και τους όρους που τη συνοδεύουν. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή, αφού το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 των επιλεγμένων αγώνων (ενός εκ των δύο ή και των δύο, αν το επιθυμούν).

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους και θα τα βρουν άμεσα στον λογαριασμό τους, έτοιμα για ανάληψη, αφού θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις στους δύο αγώνες της προσφοράς

Η προσφορά της 0% γκανιότας έχει επηρεάσει τις έξι αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στα αντίστοιχα σημεία: αυτά της αγοράς του 1Χ2 των δύο αγώνων. Αναλυτικότερα, στον πρώτο αγώνα, οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.89 για νίκη της Λεβάντε, 3.51 για ισοπαλία και 2.69 για νίκη της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αντίστοιχα, στον δεύτερο αγώνα, οι αντίστοιχες αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 4.78 για νίκη της Ρίο Άβε, 3.72 για ισοπαλία και 1.91 για νίκη της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Οι παραπάνω αποδόσεις θα αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά, αρκεί να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Τέλος εννοείται πως τις αυξημένες αυτές αποδόσεις μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Goalbet που τις προσφέρει ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία