Μάλαγα-Βαλένθια με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η στοιχηματική εταιρία Championsbet δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στον αποψινό αγώνα της Primera Division ανάμεσα σε Μάλαγα και Βαλένθια, προβλέποντας απλά το τελικό αποτέλεσμα. Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να είναι υψηλότερες. Εφόσον, λοιπόν, οι αποδόσεις αυξήθηκαν, το ίδιο θα συμβεί και με τα κέρδη όσων προβλέψουν σωστά στη συγκεκριμένη αγορά.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε για τον αποψινό αγώνα η Championsbet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτος στην Ελλάδα, έχουν ως εξής: 2.94 για νίκη της Μάλαγα, 3.40 για ισοπαλία και 2.69 για νίκη της Βαλένθια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία