Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης με 0% γκανιότα στον Stoiximan

H Μπαρτσελόνα υποδέχεται απόψε στις 21:45 τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague στο μπάσκετ, και τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος  Stoiximan έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη από τα στοιχήματά τους, προβλέποντας το τελικό αποτέλεσμα του ισπανικού εμφυλίου.

 

Τη δυνατότητα αυτή την οφείλουν στην προσφορά που ανακοίνωσε ο Stoiximan για τον αποψινό αγώνα: τη διατήρηση 0% γκανιότας. Πρόκειται για την πλέον συχνή προσφορά του Stoiximan, η οποία μηδενίζει τη γκανιότα – την προμήθεια, δηλαδή, που διατηρεί ο bookmaker, κατά τη διάρκεια υπολογισμού των αποδόσεων – και αυξάνει τις αποδόσεις. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και έχει ανεβάσει το ύψος των αποδόσεων στην αγορά του τελικού αποτελέσματος.

 

Οι αποδόσεις, λοιπόν, που ανακοίνωσε ο Stoiximan έχουν ως εξής: 1.73 για νίκη της Μπαρτσελόνα και 2.35 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για αποδόσεις που καταφέρνουν να κινηθούν σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες της πλειοψηφίας των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών, δίνοντας έτσι στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν και υψηλότερα κέρδη.

 

Επιπλέον, η συγκεκριμένη προσφορά συνοδεύεται από υψηλή αξία, καθώς όχι μόνο προσφέρει αυξημένα κέρδη, αλλά ζητά και ελάχιστα ανταλλάγματα. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές που συναντάμε στο online στοίχημα, αυτή της μηδενικής γκανιότας δεν απαιτεί ούτε ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των κερδών, προκειμένου αυτά να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη. Με λίγα λόγια, το μόνο που ζητά είναι μια σωστή πρόβλεψη στην αγορά του τελικού αποτελέσματος. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν όσα χρήματα θέλουν σε ένα από τα δύο σημεία της αγοράς και, εφόσον προβλέψουν σωστά, να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψη των αυξημένων κερδών τους.

 

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, τα μέλη του Stoiximan μπορούν να εισπράξουν αυξημένα κέρδη, προβλέποντας το νικητή του αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Σήμερα Euroleague και χτες NBA για τα μέλη του Stoiximan ώστε να επωφεληθούν την 0% γκανιότα της ιστοσελίδας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία