Ενισχυμένες αποδόσεις στο ποδόσφαιρο από την εταιρεία στοιχημάτων Goalbet

Η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο. Πρόκειται για μια προσφορά που αφορά στο γαλλικό πρωτάθλημα και στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Μονακό. Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα και επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 θα μπορούν να εκμεταλλευτούν ενισχυμένες αποδόσεις.

Οι σχετικές αποδόσεις έχουν ενισχυθεί, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας. Η Goalbet απαρνείται την προμήθειά της (τη γκανιότα δηλαδή) που ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης. Και, χωρίς αυτή, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς της Goalbet

Ρίχνοντας μια ματιά στις αποδόσεις του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Μονακό στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Goalbet, οι παίχτες θα διαπιστώσουν ότι έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς – άλλωστε, οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα και έχουν μειώσει τις αντίστοιχες αποδόσεις τους.

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η εταιρεία στοιχημάτων Goalbet έχει ανακοινώσει τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Ligue 1: 4.74 για νίκη της Σεντ Ετιέν, 3.72 για ισοπαλία και 1.89 για νίκη της Μονακό.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, συμμετέχουν όσα στοιχήματα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Σεντ Ετιέν και Μονακό, αρκεί να σπεύσουν να το κάνουν πριν την έναρξή του, στις 21:45. Και, φυσικά, τα αυξημένα κέρδη θα εξασφαλίσουν μόνον όσα στοιχήματα έχουν προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Σε αντίθεση με άλλες προσφορές, μάλιστα, τα κέρδη που θα αποφέρει η συγκεκριμένη θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τον αγώνα Σεντ Ετιέν-Μονακό έχει ανακοινώσει και η ιστοσελίδα Novibet με την προσφορά της μηδενικής γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία