Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στην Premier League προσφέρει η Novibet

Τα αγωνιστικά highlights της ημέρας αναμένεται έρθουν σήμερα από την Αγγλία και από τους αγώνες της Premier League. Παράλληλα, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet αναμένεται να διεκδικήσουν σήμερα μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, στοιχηματίζοντας στους παραπάνω αγώνες, αλλά και εκμεταλλευόμενα μια προσφορά** που θα τους δώσει την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας σε έναν από αυτούς.

Ο αγώνας που συμμετέχει στην προσφορά είναι αυτός ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας και η προσφορά** που επιτρέπει την τοποθέτηση στοιχημάτων ενισχυμένης αξίας είναι αυτή της 0% γκανιότας*. Χάρη σε αυτή, όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας με 0% γκανιότα* στη Novibet

Ενεργοποιώντας την προσφορά** της 0% γκανιότας*, η εταιρία στοιχημάτων Novibet διατηρεί μηδενική προμήθεια στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί όπως συνήθως και πως παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Χάρη στην προσφορά**, έχουν αυξηθεί οι εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League: η απόδοση για νίκη της Γουέστ Χαμ στο 3.05, η απόδοση για ισοπαλία στο 3.35 και η απόδοση για νίκη της Κρίσταλ Πάλας στο 2.65. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν αυτές που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*.

 

Τα στοιχήματα που αποκτούν ενισχυμένη αξία

Ενισχυμένη αξία, στο πλαίσιο της προσφοράς** της Novibet, θα αποκτήσουν τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας, πριν την έναρξή του στις 21:45. Εφόσον προβλέψουν σωστά, οι παίχτες θα κερδίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Καθημερινά η Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, επιλέγει αγώνες από διάφορα πρωταθλήματα για να ανακοινώσει την αγαπημένη της προσφορά** αυτήν της μηδενικής γκανιότας*. Χτες για παράδειγμα επέλεξε την ισπανική Primera Division και τον αγώνα Θέλτα-Μπέτις.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία