Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Μετά από αρκετές ημέρες με περιορισμένη αγωνιστική δράση, ειδικά στον τομέα του ποδοσφαίρου, τα ευρωπαϊκά γήπεδα θα γεμίσουν σήμερα. Οι εθνικές ομάδες της Ευρώπης έρχονται αντιμέτωπες στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ του 2018, ενώ παράλληλα οι ομάδες μπάσκετ που συμμετέχουν στη Euroleague θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους για πρόκριση. Από τους σημερινούς αγώνες, μάλιστα, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan έχουν ήδη ξεχωρίσει δύο, οι οποίοι προσφέρονται με 0% γκανιότα.

 

Πρόκειται για έναν αγώνα μπάσκετ και έναν ποδοσφαίρου, στους οποίους έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις σε επιλεγμένες στοιχηματικές αγορές, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας που έχει ανακοινώσει ο Stoiximan. Αναλυτικότερα, η προσφορά ισχύει για τον αγώνα της Euroleague ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης και για τον αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ ανάμεσα σε Ρουμανία και Πολωνία.

 

Και στους δύο αγώνες, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί οι αποδόσεις στις επιλεγμένες αγορές – αυτή του νικητή στο μπάσκετ και αυτή του 1Χ2 στο ποδόσφαιρο. Έτσι, οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς να ανησυχούν για επιπλέον ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, στον αγώνα μπάσκετ, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του νικητή: 1.36 για νίκη της ΤΣΣΚΑ και 3.75 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Αντίστοιχα, στον αγώνα ποδοσφαίρου, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν ως εξής: 3.20 για νίκη της Ρουμανίας, 3.20 για ισοπαλία και 2.65 για νίκη της Πολωνίας. Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις που ανακοινώθηκαν ξεχωρίζουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

 

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά του Stoiximan, τέλος, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία των παραπάνω αγορών και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Και, εφόσον προσβλέψουν σωστά, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και λειτουργεί με έδρα την Μάλτα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία