Χιλή-Μεξικό με 0% γκανιότα στον Stoiximan

H οικοδέσποινα Χιλή υποδέχεται απόψε (στις 02:30 τα ξημερώματα) το Μεξικό, στο πλαίσιο του Copa America, αναζητώντας τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στη διοργάνωση. Οι παίχτες του στοιχήματος, από την άλλη, έχουν ήδη επιλέξει πλευρές και προχωρούν στις προβλέψεις, έχοντας παράλληλα την ευκαιρία να επωφεληθούν κάποιων προσφορών στον αγώνα.

 

Μια τέτοια προσφορά προέρχεται από την νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Stoiximan, ο οποίος, πιστός στις συνήθειες του, ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στον αποψινό αγώνα του Copa America. Χάρη σε αυτή την προσφορά, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Χιλή-Μεξικό είναι ελαφρώς αυξημένες, δίνοντας στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Όταν η γκανιότα βρίσκεται, άλλωστε, στο 0%, ο bookmaker λαμβάνει μηδενική προμήθεια από τα στοιχήματα που τοποθετούν οι παίχτες. Η προμήθεια αυτή θα έφτανε στα χέρια του Stoiximan, μέσω της μικρής μείωσης των αποδόσεων. Από τη στιγμή που η προμήθεια απουσιάζει από τα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2, όμως, οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα – υψηλότερα από τα αντίστοιχα των αποδόσεων που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών εταιριών.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε στην στοιχηματική αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Copa America ο Stoiximan έχουν ως εξής: 1.55 για νίκη της Χιλής, 4.25 για το ενδεχόμενο της ισοπαλίας και 8.10 για νίκη του Μεξικό.

 

Οι αποδόσεις αυτές υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους παίχτες προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Άλλωστε, αυτό είναι και το μόνο που ζητά η συγκεκριμένη προσφορά από τους παίχτες: να τοποθετήσουν μια σωστή πρόβλεψη στη συγκεκριμένη αγορά, πριν την έναρξη του αγώνα. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές που συναντάμε στο στοίχημα, δεν απαιτείται σε αυτή την περίπτωση ούτε κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη. Χάρη και σε αυτόν τον λόγο, τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη του Stoiximan στο Χιλή-Μεξικό αποκτούν αυξημένη αξία και υπόσχονται αυξημένα κέρδη, χωρίς να ζητούν πολλά ανταλλάγματα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία