0% γκανιότα* στην Premier League από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Μια ανάσα πριν το Σαββατοκύριακο και το πλούσιο αγωνιστικό πρόγραμμά του, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet μας βάζει στο κλίμα, δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τα σημερινά στοιχήματά τους. Η σημερινή προσφορά** της Novibet αφορά στον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Μπράιτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Τι σημαίνει αυτό; Πώς οι υπεύθυνοι μηδένισαν την καθιερωμένη προμήθεια που μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις, με αποτέλεσμα τα επιλεγμένα σημεία να συνοδεύονται από υψηλότερες αποδόσεις. Και, χάρη σε αυτές, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Η συγκεκριμένη προσφορά** ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Μπράιτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εφόσον, λοιπόν, οι παίχτες καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα, θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις τρεις αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς**. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Χάρη στην προσφορά**, τέλος, οι παίχτες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League: 5.10 για νίκη της Μπράιτον, 3.80 για ισοπαλία και 1.84 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες της που προσφέρει συντριπτική πλειοψηφία από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, οι οποίες διατηρούν κατά κανόνα κανονική γκανιότα* στον αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία