Κορυφαίες αποδόσεις στην Premier League με την προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά σήμερα και δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να ενισχύσουν την αξία των στοιχημάτων τους στον επιλεγμένο αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ. Ο αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 και οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν μια σειρά από αυξημένες αποδόσεις, προκειμένου να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Χάρη στην προσφορά, άλλωστε, έχει εξαλειφθεί η καθιερωμένη προμήθεια της Goalbet (γνωστή ως γκανιότα), η οποία ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων. Από τη στιγμή που η γκανιότα απουσιάζει, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία δεν έχουν μειωθεί – αντίθετα, έχουν αυξηθεί και υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Τσέλσι-Άρσεναλ με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα στοιχήματά τους στα επιλεγμένα σημεία του Τσέλσι-Άρσεναλ. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο pre-game και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Επιπλέον, τα στοιχήματά τους θα πρέπει να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να τους εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

Η αξία των στοιχημάτων τους, τέλος, καθώς και το αν θα είναι παρολί ή μονά, δεν έχει σημασία. Οι παίχτες θα μπορούν να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανεξάρτητα από τα παραπάνω.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο Τσέλσι-Άρσεναλ

Οι αποδόσεις που έχουν προκύψει από την προσφορά είναι αυξημένες σε σχέση με αυτές που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων και βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League. Αναλυτικότερα, έχουν αυξηθεί ως εξής: για τη νίκη της Τσέλσι στο 1.85, για την ισοπαλία στο 4.01 και για τη νίκη της Άρσεναλ στο 4.75.

Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις και προβλέψουν σωστά, τέλος, θα εξασφαλίσουν κέρδη με τη μορφή μετρητών, τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία