Μπέτις – Λα Κορούνια με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η τρέχουσα εβδομάδα χάρισε αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες στα μέλη της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων  Stoiximan, κυρίως χάρη στους προκριματικούς αγώνες του Champions League και του Europa League. Από τη στιγμή, όμως, που οι αγώνες αυτοί βρίσκονται στο παρελθόν, τα βλέμματα στρέφονται στο τέλος της εβδομάδας και στους αγώνες των σημαντικότερων εθνικών διοργανώσεων της Ευρώπης, όπως η ισπανική Primera Division, στο πρόγραμμα της οποίας περιλαμβάνεται η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπέτις και Λα Κορούνια.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας υπόσχεται αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες, αλλά και αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά του Stoiximan. Πρόκειται, βέβαια, για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία αυξάνει ταυτόχρονα τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και τα ποσά που μπορούν να διεκδικήσουν όσοι στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τρεις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα της Primera Division. Οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής: 2.25 για νίκη της Μπέτις, 3.42 για ισοπαλία και 3.75 για νίκη της Λα Κορούνια.

 

Η αύξηση οφείλεται στο γεγονός ότι ο Stoiximan δε διατηρεί στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα την γκανιότα, την προμήθεια που ευθύνεται για μικρή μείωση των αποδόσεων. Έτσι, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν ποτέ και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Καταφέρνουν, μάλιστα, να ξεπεράσουν αυτές του ανταγωνισμού, καθώς οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα της Μπέτις με τη Λα Κορούνια και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις.

 

Όσοι στοιχηματίσουν στον Stoiximan, λοιπόν, έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά. Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν ξεκινήσει ο αγώνας (είναι προγραμματισμένος για τις 21:45). Επιπλέον, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία