Ρόζενμποργκ-Σέλτικ με ενισχυμένη αξία στην εταιρία στοιχημάτων Novibet

Οι προκριματικοί αγώνες του Champions League συνεχίζονται και σήμερα και αναμένεται να συγκεντρώσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ανάμεσα στους παίχτες του online στοιχήματος. Άλλωστε, οι σημερινοί αγώνες παρουσιάζουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, ενώ κάποιοι από αυτούς συνοδεύονται και από συμφέρουσες προσφορές**. Μία τέτοια εντοπίζεται στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, η οποία θα ενισχύσει την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετηθούν στον επιλεγμένο αγώνα, μέσω αυξημένων αποδόσεων.

Συγκεκριμένα, η Novibet προσφέρει τον αποψινό προκριματικό της διοργάνωσης ανάμεσα σε Ρόζενμποργκ και Σέλτικ με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να έρθουν αντιμέτωποι με αυξημένο ρίσκο.

 

Αυξημένες αποδόσεις χάρη στη 0% γκανιότα*

Η προσφορά** της στοιχηματικής εταιρίας Novibet αυξάνει τις αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ρόζενμποργκ και Σέλτικ. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της απουσίας της γκανιότας*, της προμήθειας που μειώνει υπό κανονικές συνθήκες κάθε απόδοση. Χωρίς αυτή, λοιπόν, οι αποδόσεις παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα – υψηλότερα του μέσου όρου της αγοράς.

Η συγκεκριμένη προσφορά**, μάλιστα, ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Το μόνο που έχουν να κάνουν, άλλωστε, είναι να στοιχηματίσουν εγκαίρως στα επιλεγμένα σημεία και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Όσοι, λοιπόν, αποφασίσουν να εκμεταλλευτούν την σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού αγώνα του Champions League: 3.07 για νίκη της Ρόζενμποργκ, 3.49 για ισοπαλία και 2.57 για νίκη της Σέλτικ. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από τους παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε άλλες στοιχηματικές εταιρίες, ενώ παράλληλα θα έχουν να αντιμετωπίσουν ακριβώς το ίδιο ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Στην προσφορά** της Novibet συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην επιλεγμένη αγορά του Ρόζενμποργκ-Σέλτικ, αρκεί να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να αφορούν σε σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να αποτελούνται από σωστή πρόβλεψη. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποφέρουν αυξημένα κέρδη (αντίστοιχα των αυξημένων αποδόσεων), τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Η Novibet πρόσφερε και για τον αγώνα Σερίφ Τίρασπολ-Καραμπάχ για το Champions League 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία