Κορυφαίες αποδόσεις στο Europa League ανακοινώνει η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Oι αγώνες του Europa League αναμένεται σήμερα να μονοπωλήσουν τις προτιμήσεις των παιχτών του στοιχήματος, αφού συνοδεύονται, όχι μόνο από έντονο ενδιαφέρον, αλλά και από αρκετές προσφορές** που έχουν ανακοινώσει οι εταιρίες στοιχημάτων. Μια τέτοια προσφορά** ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, η οποία προσφέρει έναν από τους σημερινούς αγώνες με 0% γκανιότα*.

Η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Μπενφίκα. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στο 1Χ2 του αγώνα θα δουν τρεις αυξημένες αποδόσεις και θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αυξημένα κέρδη για τα νικητήρια στοιχήματα του 1Χ2

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, όσοι παίχτες θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να αφορούν στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, για να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, θα πρέπει να περιέχουν μια σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Άιντραχτ και Μπενφίκα.

Τα νικητήρια στοιχήματα θα εξασφαλίσουν στους παίχτες αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Τα αυξημένα κέρδη, τέλος, οφείλονται στις τρεις επιλεγμένες αποδόσεις, οι οποίες δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*. Η προσφορά** έχει εξαλείψει την καθιερωμένη προμήθεια που μειώνει συνήθως τις αποδόσεις, με αποτέλεσμα αυτές να κινούνται σε υψηλότερα επίπεδα. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet στο πλαίσιο της προσφοράς** της έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.85 για νίκη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, 4.25 για ισοπαλία και 4.45 για νίκη της Μπενφίκα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία