0% γκανιότα* στο χόκεϊ από τη Novibet

Αν και η Novibet μας έχει συνηθίσει να ανακοινώνει προσφορές** για κορυφαίους ποδοσφαιρικούς αγώνες και να διατηρεί 0% γκανιότα* στα μεγαλύτερα ντέρμπι της ημέρας, τα μέλη της που θα επισκεφτούν την ιστοσελίδα στοιχήματος σήμερα θα δουν μια ελαφρώς διαφορετική προσφορά**. Πρόκειται, βέβαια, για τη γνωστή προσφορά** της 0% γκανιότας*, μα αυτή δεν αφορά στο ποδόσφαιρο, αλλά στο χόκεϊ επί πάγου.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet διατηρεί απόψε 0% γκανιότα* στον αγώνα του NHL ανάμεσα σε Πίτσμπουργκ Πένγκουινς και Γουάσινγκτον Κάπιταλς, ο οποίος διεξάγεται στις 03:00 τα ξημερώματα. Και όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη από τις προβλέψεις τους.

 

Η 0% γκανιότα*, άλλωστε, έχει ως αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη. Χάρη σε αυτή, λοιπόν, οι αποδόσεις που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες έχουν ως εξής: 2.58 για νίκη των Πίτσμπουργκ Πένγκουινς, 3.93 για ισοπαλία και 2.75 για νίκη των Γουάσινγκτον Κάπιταλς.

 

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά** της Novibet και κυμαίνονται πλέον σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού. Και, όπως είναι φυσικό, αυτό δε μπορεί παρά να σημαίνει πως η Novibet υπόσχεται περισσότερα κέρδη στα μέλη της που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αποψινού αγώνα χόκεϊ.

 

Εκτός από το να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, βέβαια, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν και μία επιπλέον προϋπόθεση. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 πριν ξεκινήσει ο αγώνας, προκειμένου να είναι σε θέση να συμμετάσχουν στην προσφορά**. Και με αυτόν τον τρόπο θα διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία