ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Οι αγώνες της Superleague συνεχίζονται και σήμερα και ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στις 19:30 τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, συνεχίζονται και οι προσφορές της Championsbet, η οποία δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στον αγώνα, διεκδικώντας περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο. Η προσφορά που επιτρέπει ακριβώς αυτό στα μέλη της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχήματος είναι εκείνη της 0% γκανιότας, η οποία ευθύνεται για τη αύξηση των αποδόσεων στα σημεία της αγοράς του 1Χ2.

 

Η εν λόγω προσφορά λειτουργεί ως εξής: η προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα η Championsbet (γνωστή ως γκανιότα), που εφαρμόζεται, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις, έχει μηδενιστεί, με αποτέλεσμα οι επιλεγμένες αποδόσεις να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, οι παίχτες, είναι να τοποθετήσου τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Όσοι, λοιπόν, σπεύσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Championsbet θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Superleague: 6.10 για νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα, 3.79 για ισοπαλία και 1.71 για νίκη του ΠΑΟΚ. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού. Οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα και έχουν μειώσει τις δικές τους αποδόσεις.

 

Τα στοιχήματα που θα συμμετέχουν στην προσφορά της Championsbet, τέλος, θα είναι αυτά που θα τοποθετηθούν στην επιλεγμένη αγορά πριν την έναρξη του αγώνα. Από εκεί και πέρα, δεν έχει σημασία η αξία τους ή το αν θα είναι μονά ή παρολί. Το μόνο που έχει σημασία είναι να κερδίσουν, ώστε να αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η Championsbet.

Πριν λίγες ημέρες ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό και η Championsbet ανακοίνωσε τον αγώνα με 0% γκανιότα έτσι σειρά έχει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΠΑΟΚ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία