Ενισχυμένες αποδόσεις στο Champions League από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Κάθε ημέρα που περιλαμβάνει αγώνες του Champions League υπόσχεται να αποζημιώσει τους φίλους του ποδοσφαίρου με θέαμα, συγκινήσεις, αλλά και άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού. Βέβαια, οι παίχτες του στοιχήματος επωμίζονται το καθήκον να εντοπίσουν τους αγώνες και τα σημεία εκείνα που προσφέρουν τη μεγαλύτερη στοιχηματική αξία, εκτός κι αν η αναζήτηση γίνεται πολύ ευκολότερη, χάρη σε κάποια προσφορά**.

Αυτό ακριβώς προσφέρει σήμερα η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, η οποία φέρνει στην κορυφή των προτιμήσεων των μελών της τον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Βικτόρια Πλζεν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι παίχτες να έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας.

 

0% γκανιότα* στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Βικτόρια Πλζεν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η σημερινή προσφορά** της Novibet εξαλείφει τη γκανιότα* στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Βικτόρια Πλζεν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία δεν έχουν μειωθεί. Αντίθετα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα συνοδέψει τις προβλέψεις τους. Και, εφόσον κερδίσουν, τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της Novibet στον αγώνα

Με την προσφορά** της 0% γκανιότας* να κρατά τις αποδόσεις σε υψηλότερα επίπεδα, τα μέλη της Novibet θα δουν τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League: 2.20 για νίκη της Βικτόρια Πλζεν, 3.52 για ισοπαλία και 3.80 για νίκη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, μπορούν να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

H Novibet όπως και όλες οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες κινούνται σε ρυθμούς Champions League και η Novibet καθημερινά ανακοινώνει την αγαπημένη της προσφορά** αυτήν τηνς 0% γκανιότας* για τα μέλη της. Όπως χτες επέλεξε αγώνα του Champions League και συγκεκριμένα το Ίντερ-Τότεναμ σήμερα επέλεξε τον αγώνα Βικτόρια Πλζεν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία