Τσέλσι-Τότεναμ με κορυφαίες αποδόσεις στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Ανάμεσα στους κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου που διεξάγονται σήμερα κατά μήκος της Ευρώπης, ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων και αυτοί της αγγλικής Premier League, οι οποίοι αναμένεται να συγκεντρώσουν άφθονο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ένας από αυτούς, μάλιστα, ο αγώνας ανάμεσα σε Τσέλσι και Τότεναμ ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο, χάρη στο γεγονός ότι συνοδεύεται από μια συμφέρουσα προσφορά στην Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος.

Η εν λόγω προσφορά είναι αυτή της 0% γκανιότας. Χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως (λόγω της επιβολής γκανιότας), αλλά παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις για διεκδίκηση αυξημένων κερδών

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Goalbet και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Τσέλσι και Τότεναμ, πριν τις 22:00 που ξεκινά. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αλλά θα πρέπει να διευθετηθούν ως κερδισμένα, προκειμένου να αποφέρουν, όχι απλά, αλλά αυξημένα κέρδη.

Όσοι κερδίσουν, τέλος, θα εισπράξουν τα κέρδη τους με τη λήξη του αγώνα και τη διευθέτηση του δελτίου τους. Και τα χρήματα που θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Οι αποδόσεις που έχουν αυξηθεί χάρη στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.36 για νίκη της Τσέλσι, 3.50 για ισοπαλία και 3.40 για νίκη της Τότεναμ. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές από εκείνα που δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία