Φενέρμπαχτσε-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Το πρόγραμμα ποδοσφαίρου είναι γεμάτο σήμερα στη νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Stoiximan, κυρίως χάρη στους αγώνες του Europa League που διεξάγονται ανά την Ευρώπη. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές, καθώς και στο μπάσκετ επιστρέφει η Euroleague, στο πλαίσιο της οποίας έρχονται σήμερα αντιμέτωπες δύο από τις κορυφαίες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου: η Φενέρμπαχτσε και ο Ολυμπιακός. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Stoiximan, χάρη στο γεγονός ότι προσφέρεται με 0% γκανιότα.

 

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα, σε επιλεγμένα σημεία, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για αυξημένο ρίσκο. Με λίγα λόγια, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χωρίς να έχουν μειωθεί παράλληλα οι πιθανότητες επαλήθευσης των γεγονότων.

 

Χάρη στην προσφορά του Stoiximan, λοιπόν, η γκανιότα έχει εξαλειφθεί και οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί. Έτσι, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή θα δουν τις εξής αποδόσεις: 1.38 για νίκη της Φενέρμπαχτσε και 3.60 για νίκη του Ολυμπιακού. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς, με αποτέλεσμα να υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού που έχουν μειώσει κανονικά τις αποδόσεις, εξαιτίας της γκανιότας.

 

Η προσφορά του Stoiximan, όμως, ισχύει αποκλειστικά για όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα και όχι για όσα τοποθετηθούν στην πλατφόρμα του live στοιχήματος. Ο αγώνας ξεκινά στις 19:45 και μόνον όσοι παίχτες τοποθετήσουν νωρίτερα τα στοιχήματά τους θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την προσφορά. Επιπλέον, οι μόνες αποδόσεις που έχουν αυξηθεί είναι αυτές της αγοράς του νικητή και τα επιπλέον κέρδη θα κερδίσουν όσοι προβλέψουν τον θριαμβευτή του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία