Βραζιλία-Κολομβία με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η Βραζιλία καλείται να καθαρίσει το θέμα της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Copa America, απόψε στις 03:00, απέναντι στην Κολομβία, σε έναν αγώνα που υπόσχεται όχι μόνο ευκαιρίες κέρδους, αλλά και άφθονο θέαμα και συγκινήσεις. Παράλληλα, ο αποψινός αγώνας υπόσχεται και αυξημένα κέρδη σε όσους παίχτες αποφασίσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά που ανακοίνωσε  η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Stoiximan.

 

Πρόκειται για την καθιερωμένη πια προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους παίχτες προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις. Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στο αποψινό Βραζιλία-Κολομβία, στην αγορά του 1Χ2.

 

Όπως γνωρίζουν καλά, λοιπόν, οι παίχτες του στοιχήματος, η συγκεκριμένη προσφορά έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2. Η γκανιότα, άλλωστε, αποτελεί την προμήθεια που διατηρούν οι bookmakers, μειώνοντας λίγο το ύψος των αποδόσεων και διεκδικώντας κέρδη για τον εαυτό τους. Από τη στιγμή, λοιπόν, που αυτή η προμήθεια βρίσκεται στο 0%, οι παίχτες θα βρουν αυξημένες αποδόσεις στη συγκεκριμένη αγορά, εφόσον στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις αυτές, μάλιστα, κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα των αντίστοιχων στοιχηματικών εταιριών (ο οποίος στη συντριπτική πλειοψηφία του διατηρεί κανονικά γκανιότα στα συγκεκριμένα στοιχήματα). Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan για την αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα έχουν ως εξής: 2.10 για νίκη της Βραζιλίας, 3.65 για ισοπαλία και 4.00 για νίκη της Κολομβίας.

 

Ο Stoiximan, λοιπόν, υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα του Βραζιλία-Κολομβία, πριν την έναρξη του αγώνα. Και, από τη στιγμή που τα αυξημένα αυτά κέρδη είναι αποτέλεσμα των αυξημένων αποδόσεων (και όχι κάποιου bonus, για παράδειγμα), οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να δώσουν σημαντικά ανταλλάγματα - κοινώς, δε ζητείται κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή το τζιράρισμα των επιπλέον κερδών που θα προκύψουν. Με λίγα λόγια, η αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον αποψινό αγώνα του Copa America ανάμεσα σε Βραζιλία και Κολομβία αυξάνεται, δίχως να απαιτούνται ανταλλάγματα, πέρα από μια σωστή πρόβλεψη.

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Stoiximan παρακολουθεί στενά τους αγώνες του Copa America και ανακοινώνει καθημερινά την 0% γκανιότα στα μέλη του.Χτες ανακοίνωσε τον αγώνα Αργεντινή-Ουρουγουάη και σήμερα την Βραζιλία με την Κολομβία.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία