Μπάγερν-Γιουβέντους με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Stoiximan ανακοίνωσε πως διατηρεί απόψε 0% γκανιότα στον αγώνα του Champions League που διεξάγεται ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους. Ο εν λόγω αγώνας ξεκινά στις 21:45 και οι παίχτες που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά του Stoiximan δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν έγκαιρα την πρόβλεψή τους για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα του Champions League. Κάτι τέτοιο είναι δυνατό, χάρη στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί ο Stoiximan από κάθε στοίχημα. Από τη στιγμή που απουσιάζει, λοιπόν, η γκανιότα, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος ο bookmaker, και παρέμειναν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Πρόκειται, μάλιστα, για άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις που κυμαίνονται στα υψηλότερα επίπεδα της αγοράς. Από τη στιγμή, άλλωστε, που ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα και οι περισσότερες από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά την προμήθεια που συνηθίζουν, οι αποδόσεις του πρώτου είναι υψηλότερες από τις περισσότερες του ανταγωνισμού,

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του αποψινού αγώνα του Champions League: 1.41 για νίκη της Μπάγερν Μονάχου, 5.25 για ισοπαλία και 9.60 για νίκη της Γιουβέντους.

 

Για να διεκδικήσουν, τέλος, οι παίχτες τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται η προσφορά, θα πρέπει όχι μόνο να επιλέξουν τη συγκεκριμένη αγορά και ένα από τα σημεία της, αλλά και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εξασφαλίσουν οποιαδήποτε κέρδη – πόσο μάλλον αυξημένα, λόγω της προσφοράς.

Ημέρες Champions League και ο Stoiximan πιστός στα μέλη του για να ανακοινώνει τους αγώνες του με 0% γκανιότα... Έτσι ύστερα από τον χτεσινό αγώνα της ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και την Αϊντχόφεν που ανακοινώθηκε με 0% γκανιότα, σειρά έχει σήμερα το ντέρμπι ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Γιουβέντους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία