Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά για τα μέλη της και τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να αναγκαστούν να ρισκάρουν περισσότερο. Η προσφορά είναι αυτή της 0% γκανιότας, η οποία έχει ήδη αυξήσει τρεις αποδόσεις στον σημερινό αγώνα του αγγλικού League Cup ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι αποδόσεις του αγώνα που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα και έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια. Και όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά

Όσοι συνδεθούν με τον λογαριασμό τους στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet και επιλέξουν τον αγώνα ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα δουν τρεις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.01 για νίκη της Τσέλσι, 3.81 για ισοπαλία και 4.13 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι αποδόσεις αυτές προκύπτουν από την προσφορά και καταφέρνουν να ξεπεράσουν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα, πριν την έναρξή του. Επιπλέον, βασική προϋπόθεση είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Με αυτόν τον τρόπο, οι νικητές θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, παρόλο που δε θα έχουν ρισκάρει περισσότερο. Και τα κέρδη που θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι άμεσα αναλήψιμα, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία