Κορυφαίες αποδόσεις της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet στο Γκινγκάμπ-Μαρσέιγ

Η Goalbet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά για όσα μέλη της είναι διατεθειμένα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου της ημέρας. Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ευθύνεται για την αύξηση τριών επιλεγμένων αποδόσεων στον σημερινό αγώνα της γαλλικής Ligue 1 ανάμεσα σε Γκινγκάμπ και Μαρσέιγ.

Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά της Goalbet και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα (οι όροι της προσφοράς είναι απλοί και δεν απαιτούν σημαντικά ανταλλάγματα) θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις. Με άλλα λόγια, θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Τα περισσότερα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet είναι εξοικειωμένα με την προσφορά της 0% γκανιότας, αφού ενεργοποιείται σε σχεδόν καθημερινή βάση, σε έναν κορυφαίο αγώνα ποδοσφαίρου. Μέσω της προσφοράς, εξαλείφεται προμήθεια του bookmaker, η οποία σε κανονικές συνθήκες μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση. Αφού, λοιπόν, η προμήθεια αυτή απουσιάζει, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Για να εξασφαλίσουν, βέβαια, τα αυξημένα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς της Goalbet και να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του Γκινγκάμπ-Μαρσέιγ. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2

Με τη γκανιότα να βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Goalbet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Ligue 1 έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 5.10 για νίκη της Γκινγκάμπ, 4.30 για ισοπαλία και 1.74 για νίκη της Μαρσέιγ. Οι αποδόσεις κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία