Κορυφαίες αποδόσεις στο Μαρσέιγ-Μονπελιέ από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Οι αγώνες ενός από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, της γαλλικής Ligue 1, επιστρέφουν σήμερα και αναμετρήσεις όπως αυτή ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Μονπελιέ υπόσχονται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των παιχτών. Άλλωστε, σε περιπτώσεις όπως αυτή της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη σε σχετικές προσφορές**.

Στην περίπτωση της Novibet, η προσφορά** που υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Μαρσέιγ-Μονπελιέ είναι αυτή της 0% γκανιότας*. Η προσφορά** ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 και μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς**

Τα αυξημένα κέρδη που μπορεί να αποφέρει η σημερινή προσφορά** της Novibet οφείλονται στην απουσία της γκανιότας* στην αγορά του 1Χ2. Με την καθιερωμένη προμήθεια του bookmaker να βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Χάρη σε αυτό το γεγονός, όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Μαρσέιγ-Μονπελιέ θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 1.88 για νίκη της Μαρσέιγ, 4.20 για ισοπαλία και 4.30 για νίκη της Μονπελιέ. Οι αποδόσεις αυτές καταφέρνουν να ξεπεράσουν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Οι προϋποθέσεις της προσφοράς** της 0% γκανιότας*, πάντως, είναι αρκετά απλές και δεν απαιτούν ιδιαίτερα ανταλλάγματα από τους παίχτες. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει απλά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο 1Χ2 του Μαρσέιγ-Μονπελιέ, πριν την έναρξη του αγώνα. Και, όπως είναι φυσικό, τα αυξημένα κέρδη θα εισπράξουν όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά**, θα καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και θα κερδίσουν, τέλος, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη (ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων) με τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία