Ολυμπιακός – Χάποελ Μπερ Σεβά με 0% γκανιότα στην Championsbet

Οι προκριματικοί του Champions League έχουν ξεκινήσει και σήμερα είναι η σειρά του Ολυμπιακού να διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν στις 21:45 την Χάποελ Μπερ Σεβά, σε έναν αγώνα που υπόσχεται να αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Championsbet.

 

Η προσφορά αυτή δεν είναι άλλη από την 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν μηδενική προμήθεια από τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στα τρία σημεία της αγοράς, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί, να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και, φυσικά, να υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet έχουν ως εξής: 1.35 για νίκη του Ολυμπιακού, 5.61 για ισοπαλία και 11.33 για νίκη της Χάποελ Μπερ Σεβά. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, έχουν αυξηθεί σε βαθμό που να ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς. Οι περισσότερες από τις εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στα στοιχήματα του αγώνα, σε αντίθεση με την Championsbet.

 

Χάρη στην προσφορά της Championsbet, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις. Οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στην εξάλειψη της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί σε κάθε στοίχημα η Championsbet. Αφού η γκανιότα απουσιάζει, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν και είναι υψηλότερες. Οι παίχτες, όμως, έχουν διορία έως την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να τις εκμεταλλευτούν.

 

Αυτή ουσιαστικά είναι και η σημαντικότερη προϋπόθεση της προσφοράς: οι παίχτες οφείλουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 στο Ολυμπιακός – Χάποελ Μπερ Σεβά, πριν την έναρξή του. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία