Θέλτα-Μπέτις με ενισχυμένες αποδόσεις στην στοιχηματική εταιρία Novibet

Αν και το Σαββατοκύριακο βρίσκεται πίσω μας, οι ενδιαφέροντες αγώνες ποδοσφαίρου των κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων συνεχίζονται, προσφέροντας θέαμα, συγκινήσεις και κέρδη σε όσους στοιχηματίζουν και προβλέπουν σωστά. Ένας τέτοιος αγώνας είναι και ο σημερινός ανάμεσα σε Θέλτα και Μπέτις, που διεξάγεται στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, προσφέρεται με κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις στην στοιχηματική εταιρεα Novibet, η οποία υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους νικητές.

Αναλυτικότερα, η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του Θέλτα-Μπέτις, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα τρία επιλεγμένα σημεία να έχουν ενισχυθεί και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

0% γκανιότα* στο Θέλτα-Μπέτις από τη Novibet

Αν και η γκανιότα* (η προμήθεια που διατηρούν όλες οι εταιρίες στοιχημάτων από κάθε σημείο και κάθε απόδοση) μειώνει κατά κανόνα τις αποδόσεις στους αγώνες, αυτός ανάμεσα σε Θέλτα και Μπέτις αποτελεί εξαίρεση, χάρη στη σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχήματος Novibet. Αναλυτικότερα, η γκανιότα* βρίσκεται στο 0% στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Χάρη στην προσφορά** της Novibet, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division θα εκμεταλλευτούν τις παρακάτω αποδόσεις: 1.83 για νίκη της Θέλτα, 4.13 για ισοπαλία και 4.70 για νίκη της Μπέτις. Πρόκειται για αυξημένες αποδόσεις που υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού – οι περισσότερες, άλλωστε, έχουν μειωθεί λόγω της γκανιότας*.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στα κατάλληλα σημεία, αλλά πριν την έναρξη του αγώνα – τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά**. Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Θέλτα-Μπέτις, πριν τις 22:00 που ξεκινά ο αγώνας. Και, εφόσον προβλέψουν σωστό τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχονται οι νέες αποδόσεις, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία