Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στο Οσέρ-Λανς από τη Novibet

Η αξία ενός στοιχήματος μπορεί να ενισχυθεί (χωρίς παράλληλα να αυξηθεί το ρίσκο που το συνοδεύει) μέσω κάποιας προσφοράς**. Ωστόσο, σχεδόν κάθε προσφορά** ζητά σημαντικά ανταλλάγματα, με αποτέλεσμα η ενίσχυση αυτή να είναι είτε μικρή είτε πλασματική. Εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα, όμως, αποτελεί μια προσφορά** που συναντάμε συχνά στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet: η προσφορά** της 0% γκανιότας*.

Η συγκεκριμένη προσφορά** επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να αυξάνεται παράλληλα το ρίσκο, ενώ ταυτόχρονα απαιτεί ελάχιστα ανταλλάγματα. Και είναι ενεργή και σήμερα στη Novibet και αφορά τον αποψινό αγώνα της γαλλικής Ligue 2 ανάμεσα σε Οσέρ και Λανς.

 

0% γκανιότα* στο Οσέρ-Λανς

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν σήμερα στον αγώνα ανάμεσα σε Οσέρ και Λανς και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*. Η προσφορά** έχει αυξήσει τις επιλεγμένες αποδόσεις, καθώς εξαλείφει την προμήθεια που παρακρατά κατά κανόνα κάθε στοιχηματική εταιρεία.

Μέσω της προσφοράς**, λοιπόν, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Χωρίς τη γκανιότα* να τις αναγκάζει να μειωθούν, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η εταιρεία στοιχημάτων Novibet στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της γαλλικής Ligue 2 έχουν ως εξής: 3.05 για νίκη της Οσέρ, 3.10 για ισοπαλία και 2.85 για νίκη της Λανς. Οι αποδόσεις της Novibet ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία διατηρεί κανονικά τη γκανιότα* και έχει μειώσει τις δικές της.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφοράς**

Και φτάνουμε στο πιο συμφέρον ίσως χαρακτηριστικό της σημερινής προσφοράς** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet: τα ελάχιστα ανταλλάγματα που απαιτεί. Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Οσέρ-Λανς, πριν ξεκινήσει, στις 21:45. Εφόσον προβλέψουν σωστά, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων. Και, σε αντίθεση με άλλου είδους προσφορές**, όλα τα κέρδη θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή.

Οι αγωνιστικές για τις δεύτερες κατηγορίες έχουν ήδη αρχίσει σε μερικές ευρωπαϊκές πόλεις και η Novibet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοινώνει τις προσφορές** της σε αυτά. Έτσι ύστερα από την Γερμανία και τον αγώνα Μπόχουμ-Σεντ Πάουλι που πρόσφερε η Novibet με 0% γκανιότα* σειρά έχει σήμερα η Οσέρ με την Λανς.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία