Αυξήθηκε η συμμετοχή στο online πόκερ στις ΗΠΑ

Τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν τις τελευταίες εβδομάδες στις ΗΠΑ αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν καταρρακώσει τη συμμετοχή στα επίγεια τυχερά παιχνίδια, αλλά παράλληλα έχουν αυξήσει τη συμμετοχή στα online. Βέβαια, το online στοίχημα αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα, μα άλλα τυχερά παιχνίδια, όπως το online πόκερ, βρίσκονται σε πρωτάκουστη τροχιά ανόδου!

Είναι χαρακτηριστικό ότι, ειδικά στο online πόκερ, η συμμετοχή έχει αυξηθεί σε τεράστιο βαθμό, εξαιτίας των μέτρων περιορισμού. Οι παίχτες είναι αναγκασμένοι να παραμείνουν στα σπίτια τους και το online πόκερ έχει ευνοηθεί.

 

Τεράστια αύξηση για το online πόκερ

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα που πραγματοποίησε το Global Poker, ένα online social πόκερ room, η αύξηση στην κίνηση στις ιστοσελίδες που προσφέρουν πόκερ αγγίζει το 43%. Τα ίδια αποτελέσματα δείχνουν ότι οι παίχτες που παίζουν για πρώτη φορά online έχουν αυξηθεί κατά 225%!

Πριν ξεκινήσουν τα περιοριστικά μέτρα, περίπου 40 εκατομμύρια παίχτες (το 6,8% του ενήλικου πληθυσμού της χώρας) διατηρούσε λογαριασμό σε κάποιο πόκερ room ή έπαιζε πόκερ μέσω επίγειων μέσων (σε καζίνο, λέσχες ή με φίλους). Ωστόσο, αυτό το ποσοστό έχει αυξηθεί σημαντικά, σύμφωνα με την έρευνα, κυρίως εξαιτίας του γεγονότος ότι απουσιάζουν από την καθημερινότητα των Αμερικανών τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια.

 

Παρόμοια εικόνα και στην Αυστραλία

Παρόμοια είναι η εικόνα και σε μία άλλη τεράστια αγορά τυχερών παιχνιδιών, αυτή της Αυστραλίας. Η εταιρεία στατιστικών AlphaBeta ανακοίνωσε πως η αύξηση συμμετοχής στην αγορά online τυχερών παιχνιδιών αυξήθηκε κατά 67%, από την ημέρα που τέθηκαν σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.