Νέα εμφάνιση για την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κάποιες αισθητικές αλλαγές και το περιβάλλον που θα βλέπουν στο εξής όσοι την επισκέπτονται είναι διαφορετικό και πιο σύγχρονο. Βέβαια, οι αισθητικές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν είναι μικρής έκτασης, αλλά πλέον η Novibet θυμίζει περισσότερο σύγχρονη ιστοσελίδα, ανάλογης αισθητικής με αυτή των mobile apps.

Πρακτικά, από την άλλη, ελάχιστα πράγματα έχουν αλλάξει. Οι παίχτες μπορούν να συνεχίσουν να στοιχηματίζουν στη Novibet, χωρίς να αλλάξουν τις συνήθειες τους. Ο σχεδιασμός της πλατφόρμας της, άλλωστε, με το μενού των επιλογών να αποτελείται από τρεις στήλες, που ανοίγουν όλες στην ίδια σελίδα, χωρίς να απαιτείται νέο φόρτωμα, είναι από τους πιο πρακτικούς στην αγορά.

 

Οι αλλαγές στην εικόνα της ιστοσελίδας της Novibet

Η βασικότερη αλλαγή που θα παρατηρήσει κάποιος που θα επισκεφτεί την ανανεωμένη ιστοσελίδα της Novibet αφορά στα χρώματα. Τα σκούρα γκρι και κόκκινα χρώματα απουσιάζουν πλέον από την ιστοσελίδα, η οποία είναι λευκή και πιο απλή στον σχεδιασμό της. Διαφορετική είναι και η γραμματοσειρά στα μενού επιλογών, με αποτέλεσμα να ενισχύεται η σύγχρονη εικόνα τους.

Ωστόσο, έχουν παραμείνει κάποια highlights σκούρου χρώματος, κυρίως για να ξεχωρίζουν οι διαφορετικές υπηρεσίες της Novibet, όπως οι προσφορές και το live στοίχημα. Η ιστοσελίδα, όμως, φαίνεται να έχει κερδίσει πολλά από την αλλαγή, αφού φαίνεται πιο απλή (ενώ δεν είναι) και “αναπνέει” καλύτερα.

Τέλος, η Novibet έφερε και μια μικρή αλλαγή στον πρακτικό τομέα. Όσοι δε θέλουν να βλέπουν ένα πλατύ μενού αθλημάτων στο αριστερό μέρος της οθόνης, μπορούν απλά να το συμπτύξουν και να βλέπουν μόνο τα εικονίδια σε κάθε άθλημα.

Οι παραπάνω αλλαγές είναι και οι μόνες που πραγματοποίησαν οι υπεύθυνοι της Novibet, αποκλειστικά στην ιστοσελίδα του στοιχήματος. Άλλωστε, η πλατφόρμα του live στοιχήματος και τα καζίνο της Novibet δεν άλλαξαν εμφάνιση.

 Κανόνες Novibet


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη