Από κινητό τo 70% των στοιχημάτων στο Μουντιάλ

Νέα έρευνα έδειξε πως σχεδόν το 70% των συνολικών online στοιχημάτων που κατατίθενται κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ προέρχονται από κινητά. Η συγκεκριμένη έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ηλεκτρονικών συναλλαγών Secure Trading, δείχνει πως τα κινητά αποτελούν πλέον το δημοφιλέστερο μέσο online στοιχηματισμού.

 

Οι υπεύθυνοι της έρευνας χρησιμοποίησαν ως δείγμα τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τον αγώνα ανάμεσα στην Κόστα Ρίκα και την Αγγλία, κατά τον οποίο το 70% των στοιχημάτων κατατέθηκε μέσω κινητών τηλεφώνων. Πέραν αυτού, όμως, πολλές εταιρείες στοιχημάτων καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Coral, η οποία υπολογίζει πως περισσότερο από το 66% των μέχρι τώρα στοιχημάτων που κατατέθηκαν στην ιστοσελίδα της για το Μουντιάλ προήλθε από κινητά.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.