Συγγνώμη από τους πελάτες της ζητά η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes

Η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes ανήκει σε μία από τις εκατομμύρια επιχειρήσεις ανά τον κόσμο που έχουν πληγεί από την εξάπλωση του κορωναϊού και τα έκτακτα μέτρα που έχουν λάβει οι αρμόδιοι στις περισσότερες χώρες του πλανήτη. Άλλωστε, έχει αναγκαστεί να κλείσει προσωρινά όλα τα πρακτορεία επίγειου στοιχήματος, ενώ και οι επιλογές στην στοιχηματική ιστοσελίδα της έχουν μειωθεί δραματικά, εξαιτίας των αναβολών και των ακυρώσεων των περισσότερων αθλητικών διοργανώσεων ανά τον κόσμο.

Για αυτό το λόγο, οι υπηρεσίες της προς τους πελάτες της είναι τουλάχιστον ελλιπείς, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της εταιρείας να αναγκάζονται να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη για οποιαδήποτε ταλαιπωρία έχουν προκαλέσει στους παίχτες του στοιχήματος.

 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ladbrokes

Τα προβλήματα που έχουν συσσωρευθεί στη λειτουργία της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes είναι αρκετά. Πρώτα απ’ όλα, τα περιοριστικά μέτρα στο Ηνωμένο Βασίλειο την έχουν αναγκάσει να αναστείλει τη λειτουργία όλων των επίγειων πρακτορείων στοιχήματος που διατηρεί. Το κακό θα ήταν μικρότερο, αν η Ladbrokes μπορούσε να βασιστεί περισσότερο στην στοιχηματική ιστοσελίδα της. Ωστόσο, η αναβολή και η ακύρωση των περισσότερων αθλητικών διοργανώσεων ανά τον κόσμο σημαίνει ότι τα στοιχήματα που μπορεί να προσφέρει είναι πλέον ελάχιστα.

Τέλος, τα περιοριστικά μέτρα για την προστασία των πληθυσμών από την εξάπλωση του κορωναϊού σημαίνουν και ότι η Ladbrokes δε μπορεί να λειτουργήσει με ολόκληρο το προσωπικό της. Οι ιστοσελίδες της λειτουργούν πλέον μόνο με προσωπικό ασφαλείας, γεγονός που σημαίνει και ότι υπολειτουργεί το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχουν συσσωρευθεί μηνύματα, απορίες και προβλήματα στο mailbox της Ladbrokes, που θα αργήσουν να απαντηθούν.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.