Συγχωνεύθηκαν οι τομείς ψηφιακού παιχνιδιού της Gala Coral

Η εταιρία στοιχημάτων Gala Coral ανακοίνωσε τη συγχώνευση των δύο τομέων ψηφιακού παιχνιδιού (της Gala και της Coral Interactive) στις εγκαταστάσεις της στο Γιβραλτάρ. Πλέον, οι δύο τομείς θα ελέγχονται από την ίδια διευθυντική ομάδα, της οποίας επικεφαλής θα είναι ο COO της εταιρείας, Andy Hornby.

 

Η συγχώνευση αποτελεί τη φυσική συνέχεια των ανακατατάξεων που έφερε η πρόσφατη αποχώρηση του γενικού διευθυντή της Gala Coral, Per Widestrom, και σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας φάσης για την εταιρεία του online στοιχήματος.

H Coral είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που αναπτύσσονται ταχύτατα και προσφέρει τεράστια γκάμα στοιχημάτων όχι μόνο σε αθλήματα και ειδικά(τηλεόραση,πολιτική και άλλα).



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.