Με την αυστριακή κυβέρνηση κατά της χειραγώγησης αγώνων συνεργάζεται η Interwetten

Η εταιρεία στοιχημάτων Interwetten ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο κυβερνητικό πρόγραμμα Fair Play Code που θα τεθεί σε ισχύ στην Αυστρία. Η Interwetten, που εδρεύει στην Αυστρία, κλήθηκε από την κυβέρνηση της χώρας, προκειμένου να συνεισφέρει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, το οποίο στοχεύει στην αντιμετώπιση φαινομένων χειραγώγησης αγώνων, στο ποδόσφαιρο και άλλα δημοφιλή αθλήματα.

Πρόκειται για μια νέα συνεργασία, η οποία έρχεται να προστεθεί σε μια μεγάλη σειρά πρωτοβουλιών που έχει ενισχύσει η Interwetten σε ευρωπαϊκές αγορές, όπως της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Μάλτας.

 

Η συμμετοχή της Interwetten στο πρόγραμμα Fair Play Code

Το νέο πρόγραμμα αποτελεί πρωτοβουλία της αυστριακής κυβέρνησης, σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαίρου Αυστρίας (OFB) και την Bundesliga. Σκοπός του είναι να αντιμετωπίσει φαινόμενα χειραγώγησης αγώνων, τα οποία δεν αμαυρώνουν μόνο την εικόνα του αθλητισμού, αλλά και των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών. Μια τέτοια είναι και η Interwetten, η οποία κλήθηκε να συνεισφέρει, χάρη στην τεχνογνωσία της και την εμπειρία της στον τομέα του στοιχήματος.

Οι συμμετέχοντες στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα συνεργαστούν, προκειμένου να καλύψουν τρεις βασικούς τομείς: την ενημέρωση, την πρόληψη και την εκπαίδευση. Ο ρόλος της Interwetten θα είναι ιδιαίτερα πολύτιμος, αφού θα ενημερώσει τους αρμόδιους, σχετικά με τους τρόπους εντοπισμού ύποπτων περιστατικών και τους καταλληλότερους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Τη συμμετοχή της Interwetten στο αυστριακό Fair Play Code, τέλος, σχολίασε ο CEO της Interwetten, Dominik Beier: “Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες, όπως η Interwetten, αποτελούν θύματα των πρακτικών χειραγώγησης αγώνων και σκοπός τους είναι να αντιμετωπίσουν κάθε περιστατικό με όλες τις δυνάμεις τους. Η χειραγώγηση συμβαίνει κατά κανόνα στη μαύρη αγορά. Για να αντιμετωπίσουμε τέτοια φαινόμενα, οι ομάδες, οι αθλητές και οι διοργανωτές θα πρέπει να είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι, προστατευμένοι και να γνωρίζουν καλά τους κινδύνους. Η Interwetten έχει υπάρξει πρωτοπόρος σε αυτόν τον τομέα, αλλά θέλουμε να κάνουμε περισσότερα και για αυτό το λόγο η συνεργασία με το Fair Play Code είναι ένα σημαντικό επόμενο βήμα”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.