Στο Top 5 καλύτερων εργασιακών περιβαλλόντων της Ελλάδας η Scientific Games

Η γνωστή εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού Scientific Games βρέθηκε στη λίστα με τα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα της Ελλάδας. Η Scientific Games βρέθηκε στην πέμπτη θέση της συνολικής λίστας, ενώ παράλληλα αποτελεί την κορυφαία τεχνολογική εταιρεία σε αυτή.

Η Scientific Games βρίσκεται κάθε χρόνο στις κορυφαίες θέσεις της συγκεκριμένης λίστας στην Ελλάδα από το 2015, όταν αποφάσισε να δημιουργήσει έναν τεχνολογικό κόμβο στην Αθήνα, απασχολώντας τεχνικούς και προγραμματιστές. Η νέα επιτυχία της δείχνει ότι προσφέρει σταθερά ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον.

 

Η νέα επιτυχία της Scientific Games

Η Scientific Games είναι γνωστή σε ολόκληρο τον κόσμο για τα λογισμικά που έχει δημιουργήσει, στους τομείς του online στοιχήματος, των online καζίνο, των virtual sports και άλλων τυχερών παιχνιδιών, στον online και στον επίγειο τομέα. Στην Ελλάδα, όμως, είναι επιπλέον γνωστή και ως μια από τις εταιρείες που προσφέρουν το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Η νέα λίστα του 2021, μάλιστα, τη φέρνει στην πρώτη θέση της κατηγορίας των εταιρειών τεχνολογίας και παράλληλα στην πέμπτη θέση της συνολικής λίστας.

Η επιτυχία αυτή, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, οφείλεται στην προσοχή που δείχνει η εταιρεία στο εργασιακό περιβάλλον που προσφέρει, αλλά και στις μεγάλες επενδύσεις της στη χώρα μας. Ο Νίκος Κωνστάκης, διευθυντής της Scientific Games στην Ελλάδα, τέλος, δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε τη σκληρή δουλειά μας να ανταμείβεται με αυτή τη διάκριση. Η ομάδα μας είναι έχει δεσμευθεί, ώστε να συνεχίσει να πρωτοπορεί και να ηγείται στον τομέα των online τυχερών παιχνιδιών, και η αφοσίωσή της είναι αυτή που μας εξασφαλίζει την επιτυχία”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.