Προσφορές στους ημιτελικούς του Europa League από την Sportingbet

Η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη στο Europa League και στους δύο ημιτελικούς που θα κρίνουν τις ομάδες που θα αγωνιστούν στον τελικό της διοργάνωσης. Σε αυτό το πλαίσιο, η Σεβίλλη υποδέχεται τη Σαχτάρ Ντονέτσκ και η Λίβερπουλ τη Βιγιαρεάλ, σε δύο αγώνες που χαρακτηρίζονται από δεκάδες στοιχηματικές ευκαιρίες, αλλά και τη δυνατότητα εκμετάλλευσης σχετικών προσφορών.

 

Δύο τέτοιες προσφορές ανακοίνωσε και η ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet. Πρόκειται για ένα μπόνους που μπορούν να κερδίσουν όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Λίβερπουλ με τη Βιγιαρεάλ και μια επιστροφή χαμένων χρημάτων που μπορούν να διεκδικήσουν όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Σεβίλλης με τη Σαχτάρ.

 

Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα στον αγώνα της Λίβερπουλ με τη Βιγιαρεάλ θα εξασφαλίσουν ένα bonus 5% επί των κερδών τους. Κάθε παίχτης μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε από τις αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ μπορεί να τοποθετήσει και παρολί στοίχημα, αρκεί να αποτελείται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται απόψε.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Σεβίλλης με τη Σαχτάρ μπορούν να διεκδικήσουν έως και 100 ευρώ από τα χρήματα που ενδεχομένως χάσουν. Η συγκεκριμένη προσφορά θα ενεργοποιηθεί μόνον αν επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να καταλογίζεται τουλάχιστον ένα πέναλτι στον αγώνα και ισχύει για τις εξής στοιχηματικές αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ. Επιπλέον, συμμετέχουν μόνο τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Οι δύο προσφορές θα μεταφέρουν τα χρήματα που θα δικαιούνται οι παίχτες με τη μορφή μπόνους στους λογαριασμούς τους, την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Το bonus αυτό, βέβαια, δε θα είναι διαθέσιμο προς ανάληψη, παρά μόνον αφού τζιραριστεί η αξία του επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω.

 

H Sportingbet ιδρύθηκε το 1998 και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος επιπλέον χάρη στις υπηρεσίες που προσφέρει έχει καταφέρει να βρίσκεται ανάμεσα στις πιο γνωστές αλλά και αξιόπιστες εταιρίες του χώρου.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία