Δύο νέοι αγώνες ποδοσφαίρου με μειωμένο ρίσκο στην ιστοσελίδα στοιχήματος Interwetten

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Interwetten ανανέωσε για μια ακόμη φορά την προσφορά της που υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο σε επιλεγμένους αγώνες που θα λήγουν με λευκή ισοπαλία και πρόσθεσε δύο νέες κορυφαίες αναμετρήσεις των επόμενων ημερών. Συγκεκριμένα, στην προσφορά συμμετέχουν τώρα ο αγώνας της ελληνικής Superleague ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό και ο αγώνας της ιταλικής Serie A ανάμεσα σε Μίλαν και Ρόμα και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτούς μπορούν να μειώσουν το ρίσκο που θα έχουν να αντιμετωπίσουν.

Και οι δύο αγώνες διεξάγονται την Κυριακή 28 Ιουνίου και οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στην προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, αφού στην περίπτωση που κάποιος από τους αγώνες λήξει με σκορ 0-0 και χάσουν θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Στη νέα προσφορά της Interwetten, η οποία ανήκει και στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας,  μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της, αρκεί να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μία ημέρα πριν την έναρξη των αγώνων, το Σάββατο 27 Ιουνίου.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα, είτε στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός είτε στο Μίλαν-Ρόμα (είτε και στα δύο) και να επιλέξουν οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά και οποιονδήποτε σημείο. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, το οποίο όμως μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία και οποιαδήποτε απόδοση.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς

Οι παίχτες που θα καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις δε θα έχουν παρά να περιμένουν να ολοκληρωθεί ο αγώνας, στον οποίο στοιχημάτισαν, και να διευθετηθεί το στοίχημά τους. Αν ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0 και το στοίχημά τους χάσει, θα δικαιούνται μια αποζημίωση, η οποία θα έχει τη μορφή πριμ, με αξία ίση με του χαμένου στοιχήματος (έως ένα προκαθορισμένο όριο). Το πριμ, τέλος, θα αποτελείται από μετρητά, τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία