Μειωμένο ρίσκο στα προκριματικά του Europa League από την Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, υποδέχεται τους πρώτους προκριματικούς αγώνες του Europa League με μια νέα προσφορά και υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού για τα μέλη της που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες. Η σημερινή προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει τα παρολί στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στους προκριματικούς αγώνες, υπό την προϋπόθεση να χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά, βέβαια, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα και να χάσουν υπό προϋποθέσεις.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Η σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet απαιτεί από τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους προκριματικούς αγώνες του Europa League. Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον 4 σημείων σε αντίστοιχους σημερινούς αγώνες της διοργάνωσης. Τα παρολί θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game κάθε αγώνα και να αποτελούνται αποκλειστικά από προβλέψεις στο 1Χ2.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα πρέπει έπειτα να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους. Και, στην περίπτωση που χάσουν εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς

Η αποζημίωση που θα δικαιούνται όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα έχει τη μορφή πριμ. Το ύψος της θα ισούται με το 100% της αξίας του χαμένου δελτίου, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και τα χρήματα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Επιπλέον, θα μπορέσουν να γίνουν διαθέσιμα για ανάληψη, αρκεί οι παίχτες να καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία