Δύο προσφορές στους αγώνες του EURO 2016 από την Sportingbet

Η στοιχηματική εταιρία Sportingbet ανακοίνωσε δύο προσφορές για τους αποψινούς αγώνες των προκριματικών του EURO 2016, δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων τους, είτε μειώνοντας το ρίσκο είτε αυξάνοντας τα πιθανά τους κέρδη. Πρόκειται για δύο προσφορές που αφορούν στους αποψινούς αγώνες ανάμεσα σε Μαυροβούνιο-Αυστρία και Αγγλία-Εσθονία.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον αγώνα του Μαυροβουνίου με την Αυστρία θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πίσω τα χαμένα τους χρήματα, σε περίπτωση που προβλέψουν λάθος. Η προσφορά ισχύει για επιλεγμένες στοιχηματικές αγορές του αγώνα που κλείνουν πριν την έναρξή του και θα τεθεί σε ισχύ μόνον εφόσον ο Γιόβετιτς του Μαυροβουνίου σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα. Οι προσφορές που συμμετέχουν είναι οι εξής: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ. Όσοι, τέλος δικαιούνται την επιστροφή χρημάτων, θα δουν έως και 100 ευρώ να πιστώνονται στον λογαριασμό τους.

 

Όσοι, από την άλλη, στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Αγγλία και Εσθονία μπορούν να διεκδικήσουν ένα μπόνους 5%, το οποίο θα προστεθεί στα κέρδη τους. Το bonus αυτό θα δικαιούνται όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα. Και σε αυτή την περίπτωση, τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά είναι μόνον αυτά που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν και παρολί, αρκεί να αποτελείται αποκλειστικά από σημεία σε αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Όσοι, τέλος, κερδίσουν το bonus ή την επιστροφή χρημάτων θα δουν τα χρήματα να πιστώνονται στον λογαριασμό τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Και στις δύο περιπτώσεις, τα χρήματα αυτά θα έχουν τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφού τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Άλλές δύο πολύ καλές προσφορές της Sportingbet η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα.

Χτες οι προσφορές της Sportingbet μοιράστηκαν ανάμεσα στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, η οποία ανακοίνωσε επιστροφή χρημάτων στον αγώνα για το Euro Β. Ιρλανδία-Ελλάδα και μπόνους στα κέρδη για το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία