Επιστροφή χρημάτων στο Ελλάδα - Ιαπωνία από τη Netbet

Η εταιρία στοιχημάτων Netbet ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει τα χαμένα χρήματα των μελών της που θα στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα (1:00 μετά τα μεσάνυχτα) της εθνικής Ελλάδας ενάντια στην Ιαπωνία, με την προϋπόθεση ότι το σκορ στο τέλος της κανονικής διάρκειας θα είναι 0-0. Έτσι, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές (συγκεκριμένα, τις ακριβές σκορ, πρώτος σκόρερ, τελευταίος σκόρερ) και χάσουν, θα δουν τα χρήματά τους να επιστρέφουν στο λογαριασμό τους - αρκεί, βέβαια, να μη σημειωθεί ούτε ένα γκολ κατά την κανονική διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Ελλάδα - Ιαπωνία.

Η Netbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και προσφέρει στοίχημα σε πάνω από 28 αθλήματα,live στοίχημα,online καζίνο,πόκερ room και πολλά άλλα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Netbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία