Μειωμένο ρίσκο στο Σαουθάμπτον-Άρσεναλ προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά που υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο που συνοδεύει επιλεγμένα στοιχήματα και τα μέλη της μπορούν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν υπό προϋποθέσεις. Η σημερινή προσφορά αφορά στον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Άρσεναλ και υπόσχεται να αποζημιώσει επιλεγμένα χαμένα παρολί, υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον αγώνα ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Άρσεναλ. Συγκεκριμένα, συμμετέχουν μόνο παρολί που θα συμπεριλαμβάνουν τον αγώνα και τα οποία θα τοποθετηθούν στο pre-game. Επιπλέον, κάθε σημείο του παρολί θα πρέπει να αποτελείται από μια πρόβλεψη στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρείται ο αγώνας Τσέλσι-Μάντσεστερ Σίτι που προσφέρεται με 0% γκανιότα).

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί (ανεξάρτητα από την αξία και την απόδοσή του) θα εξασφαλίσουν το δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά, εφόσον στείλουν ένα μήνυμα στην Goalbet, γράφοντας το ID του δελτίου τους. Τέλος, για να ενεργοποιηθεί η προσφορά, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο της Goalbet για το πρώτο γκολ του αγώνα. Συγκεκριμένα, για να προχωρήσει στην αποζημίωση των χαμένων παρολί, η Goalbet απαιτεί να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα είτε ο Ντάνιελ Ινγκς είτε ο Πιέρ Αουμπαμεγιάνγκ.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς

Εφόσον καλυφθεί η παραπάνω προϋπόθεση στο Σαουθάμπτον-Άρσεναλ, η Goalbet θα αποζημιώσει τα χαμένα παρολί που πληρούν τις προϋποθέσεις. Τα παρολί αυτά θα δικαιούνται μια αποζημίωση με τη μορφή πριμ, το οποίο θα έχει αξία ίση με του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο σε οποιονδήποτε αγώνα ποδοσφαίρου.

Μην ξεχνάτε πως και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μπορούν να στοιχηματίσουν αλλά και να επωφεληθούν τις προσφορές της Goalbet γιατί ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία