Τέσσερις προσφορές για το ΠΑΟ - Ντιναμό Μόσχας

Η αυλαία της φετινής σεζόν του Europa League ανεβαίνει απόψε και τα περισσότερα ελληνικά βλέμματα θα στραφούν στον αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Ντιναμό Μόσχας, ο οποίος ξεκινά στις 22:05. Οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό σε κάποια από τις εταιρίες στοιχημάτων  έχουν δεκάδες επιλογές στοιχηματισμού στη διάθεσή τους, αλλά και κάποιες συμφέρουσες προσφορές.

 

Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζει εκείνη της μηδενικής γκανιότας, η οποία αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στο συγκεκριμένο αγώνα και επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Τέτοια προσφορά για τον αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ντιναμό Μόσχας μπορεί κανείς να βρει στον Stoiximan και στην Championsbet, δύο ιστοσελίδες στοιχήματος που συχνά ανακοινώνουν 0% γκανιότα σε σημαντικούς αγώνες.

 

Επιπλέον, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα μπορούν να εκμεταλλευτούν δύο προσφορές της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet. Η πρώτη από αυτές χαρίζει ένα μπόνους 5% σε όσους συμπεριλάβουν τουλάχιστον μια αγορά του αγώνα στο δελτίο τους και κερδίσουν. Αναλυτικότερα, τα μέλη της Sportingbet μπορούν να στοιχηματίσουν σε οποιαδήποτε αγορά του αγώνα (πλην αυτών του live στοιχήματος) και να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη κατά 5%. Επιπλέον, μπορούν να συμπεριλάβουν μια αγορά του αγώνα σε κάποιο παρολί, προκειμένου να αυξήσουν τα συνολικά κέρδη του δελτίου τους. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, όλοι οι αγώνες που συμπεριλήφθηκαν στο παρολί πρέπει να διευθετηθούν έως απόψε τα μεσάνυχτα.

 

Η δεύτερη προσφορά της Sportingbet αφορά στους παίχτες που θα χάσουν και τους προσφέρει επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και του ποσού των 100 ευρώ. Αναλυτικότερα, όσοι επιλέξουν το ακριβές σκορ, τον σκόρερ, το scorecast ή κάποιο από τα ειδικά στοιχήματα και προχωρήσουν σε λάθος πρόβλεψη, θα δουν τα χρήματά τους να επιστρέφουν στο λογαριασμό τους - αρκεί να έχουμε τουλάχιστον μια κόκκινη κάρτα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Οι παίχτες που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στον πρώτο αγώνα του Παναθηναϊκού στο Europa League, λοιπόν, έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να διεκδικήσουν κέρδη με μια σωστή πρόβλεψη, αλλά και να εκμεταλλευτούν προσφορές που μπορούν είτε να αυξήσουν τα κέρδη τους είτε να μειώσουν το ρίσκο.



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία