Μειωμένο ρίσκο στα παρολί της Serie A υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Το αγωνιστικό πρόγραμμα των επόμενων ημερών θα γεμίσει από ποδοσφαιρικούς αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος και τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet που σκοπεύουν να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε παρολί μπορούν να εκμεταλλευτούν μία νέα προσφορά και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Η νέα προσφορά, άλλωστε, υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες της Serie A και χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση, αν το παρολί τους χάσει εξαιτίας ενός και μόνο αγώνα.

 

Πώς λειτουργεί η νέα προσφορά της Goalbet;

Οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους επερχόμενους αγώνες της Serie A, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τουλάχιστον 4 αγώνες από τη Serie A. Κάθε στοίχημα που θα περιλαμβάνει το παρολί θα πρέπει να αφορά στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρούνται οι αγώνες που προσφέρονται με 0% γκανιότα) και να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα. Τέλος, δεν έχει σημασία η αξία του παρολί, αλλά ούτε και η συνολική απόδοσή του.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά και να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αρκεί να στείλουν ένα μήνυμα στην Goalbet, αναφέροντας το ID του δελτίου τους.

 

Τα παρολί που θα δικαιούνται την αποζημίωση

Κάθε παρολί που θα καλύπτει τις παραπάνω προϋποθέσεις θα δικαιούται μια αποζημίωση, αρκεί να χάσει εξαιτίας μίας μόνο λανθασμένης πρόβλεψης. Σε αυτή την περίπτωση, ο παίχτης που τοποθέτησε το παρολί θα εξασφαλίσει μια αποζημίωση, η οποία θα έχει αξία ίση με του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ, γεγονός που σημαίνει ότι απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας της, προκειμένου να απελευθερωθεί προς ανάληψη.

Στοιχηματίστε στους αγώνες της ιταλικής Serie A μέσω της Goalbet μιας και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία