Δύο προσφορές στο ποδόσφαιρο από την Sportingbet

Οι επόμενες ημέρες είναι αφιερωμένες στα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης και η Sportingbet έχει φροντίσει να καλύψει κάθε ενδιαφέροντα αγώνα, ανακοινώνοντας ένα πλήθος στοιχηματικών αγορών, στα πρωταθλήματα της Αγγλίας, τη Γερμανίας, της Ισπανίας και των υπόλοιπων χωρών. Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας του στοιχήματος έχουν φροντίσει να ανακοινώσουν και σχετικές προσφορές, οι οποίες υπόσχονται είτε αύξηση των κερδών είτε μείωση του ρίσκου.

 

Δύο τέτοιες προσφορές θα συναντήσουν και σήμερα όσοι στοιχηματίσουν είτε στο ισπανικό είτε στο γαλλικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για ένα μπόνους που μπορούν να προσθέσουν στα κέρδη τους όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Σπόρτινγκ Χιχόν με την Εϊμπάρ και για μια επιστροφή χαμένων χρημάτων που μπορούν να διεκδικήσουν όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεν.

 

Αναλυτικότερα, το bonus έχει ύψος 5% και θα προστεθεί στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε αγορά του αγώνα της Σπόρτινγκ Χιχόν με την Εϊμπάρ, πριν την έναρξή του. Κάθε παίχτης μπορεί να τοποθετήσει μονά στοιχήματα ή παρολί, αρκεί στη δεύτερη περίπτωση να επιλέξει αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Από την άλλη, η επιστροφή χαμένων χρημάτων μπορεί να φτάσει έως και τα 100 ευρώ, για όσους στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεν. Και σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα και να επιλέξουν τις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου ή λεπτό πρώτου γκολ. Επιπλέον, για να πραγματοποιηθεί η προσφορά, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του αγώνα.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες από τις δύο σημερινές προσφορές της Sportingbet θα έχουν τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με ελάχιστη απόδοση 1.50, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και εκτός από τεράστια ποικιλία στοιχημάτων προσφέρει και ποικιλία παιχνιδιών καθώς διαθέτει live καζίνο,δίκτυο πόκερ αλλά και ξεχωριστή ενότητα με πολλές επιλογές.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία