Μειωμένο ρίσκο στα προκριματικά του EURO προσφέρει η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η διοργάνωση που κυριαρχεί σήμερα στις προτιμήσεις όσων στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο είναι η προκριματική φάση του EURO και οι εθνικές ομάδες της Ευρώπης θα έρθουν αντιμέτωπες, προκειμένου να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για την κυρίως διοργάνωση. Παράλληλα, οι παίχτες θα αναζητήσουν τις καλύτερες ευκαιρίες στοιχηματισμού μέσα από τις εταιρίες στοιχημάτων και πολλοί από αυτούς δεν αποκλείεται και να τις συνδυάσουν, σε παρολί που ναι μεν θα συνοδεύονται από περισσότερο ρίσκο, αλλά θα υπόσχονται να αποφέρουν και περισσότερα κέρδη.

Στην περίπτωση της εταιρίας στοιχήματος Goalbet, όμως, οι παίχτες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν μια νέα προσφορά και να τοποθετήσουν παρολί στα προκριματικά του EURO με μειωμένο ρίσκο. Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και χάσουν υπό προϋποθέσεις, άλλωστε, θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στη νέα προσφορά της Goalbet

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιλαμβάνει τρεις προκριματικούς του EURO. Τα σημεία του παρολί θα πρέπει να τοποθετηθούν στο pre-game και όλα να αφορούν σε προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2 (εξαιρείται ο αγώνας Νορβηγία-Σερβία που προσφέρεται με 0% γκανιότα). Τέλος, δεν έχει σημασία η αξία τους ή η απόδοση που θα τα συνοδεύει.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα πρέπει και να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, απλά στέλνοντας ένα μήνυμα στην Goalbet που να αναφέρει το ID του δελτίου τους. Και, στην περίπτωση που το παρολί τους χάσει υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, θα εξασφαλίσουν την αποζημίωση.

 

Οι προϋποθέσεις της ανταμοιβής

Από τα παραπάνω στοιχήματα, την αποζημίωση θα δικαιούνται όσα χάσουν και περιέχουν έναν αγώνα που θα λήξει με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η Goalbet θα αποζημιώσει το χαμένο παρολί με ένα πριμ ίσης αξίας, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Το πριμ, τέλος, θα γίνει διαθέσιμο για ανάληψη μόνο στην περίπτωση που τζιραριστεί η αξία του, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της Goalbet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία