Δύο προσφορές στο ποδόσφαιρο από την Sportingbet

Η σημερινή ημέρα (όπως και οι περισσότερες Δευτέρες του χρόνου, άλλωστε) πάσχει σε ευκαιρίες στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών, ειδικά σε σχέση με τις προηγούμενες και τις επόμενες ημέρες, αλλά μπορεί να ικανοποιήσει όσους επιθυμούν να στοιχηματίσουν, χάρη σε μια σειρά αγώνων ποδοσφαίρου που ολοκληρώνουν σήμερα το τριήμερο των εθνικών διοργανώσεων. Κάποιοι από τους αγώνες αυτούς, μάλιστα, συμμετέχουν και σε προσφορές, σε στοιχηματικές εταιρίες όπως η Sportingbet.

 

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet, άλλωστε, ανακοίνωσε σήμερα δύο προσφορές για όσους στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του Ηρακλή με τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της Superleague, και σε αυτή της Λανς με την Αζαξιό, στο πλαίσιο της Ligue 2.

 

Στον πρώτο αγώνα, η προσφορά της Sportingbet υπόσχεται να προσθέσει ένα μπόνπους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετήσουν τα μέλη της πριν την έναρξη του αγώνα. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς και τα παρολί, αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από στοιχήματα σε αγώνες που διευθετούνται σήμερα, έως τα μεσάνυχτα.

 

Στον δεύτερο αγώνα, από την άλλη, η Sportingbet υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές – στην προσφορά συμμετέχουν το ακριβές σκορ, το νικητής αγώνα και over/under, το σκορ πρώτου ημιχρόνου, το σκορ δεύτερου ημιχρόνου και το λεπτό πρώτου γκολ. Και σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ η Sportingbet θα πραγματοποιήσει την επιστροφή μόνον αν επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να καταλογίζεται τουλάχιστον ένα πέναλτι κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν, τέλος, οι παίχτες από τις δύο προσφορές θα έχουν τη μορφή μπόνους και θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Για να γίνουν, μάλιστα, διαθέσιμα προς ανάληψη, απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία