Τότεναμ-Τσέλσι: Αυξημένα κέρδη από τη Sportingbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet μας καλόμαθε ολόκληρο το 2014, προσφέροντας μπόνους  σε μια τεράστια γκάμα επιλεγμένων αγώνων καθημερινά. Και η έλευση του 2015 δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε απολύτως, αφού, όπως αποδεικνύει η πρωτοχρονιάτικη προσφορά της ιστοσελίδας, οι παίχτες εξακολουθούν να έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη τους, χάρη σε ένα bonus 5%.

 

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, λοιπόν, τα μέλη της Sportingbet έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας στο αγγλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι. Τα αυξημένα κέρδη οφείλονται στο μπόνους 5% που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, ένα bonus που θα προστεθεί στα κέρδη όσων στοιχηματίσουν σωστά στον αγώνα.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα στο Τότεναμ-Τσέλσι. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά όχι και αυτές του live στοιχήματος. Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν ένα στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα και κερδίσουν θα λάβουν και το bonus, ίσο με το 5% των κερδών τους.

 

Ακόμη και οι λάτρεις των παρολί, όμως, μπορούν να εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη προσφορά. Σύμφωνα με τη Sportingbet, στην προσφορά συμμετέχουν και τα παρολί, αρκεί να διαθέτουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται την ίδια ημέρα - την 1η Ιανουαρίου του 2015.

 

Όσοι, λοιπόν, συμμετάσχουν στην προσφορά και κερδίσουν θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται κατά 5%. Τα επιπλέον χρήματα, αυτά του μπόνους, θα πιστωθούν στο λογαριασμό τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα, έως τις 20:00 το βράδυ. Εφόσον, όμως, πρόκειται για bonus, οι παίχτες δε θα είναι σε θέση να προχωρήσουν σε ανάληψή τους, παρά μόνο αφού προχωρήσουν σε τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που διαθέτουν απόδοση τουλάχιστον 1.50.

 

Η ημέρα της Πρωτοχρονιάς, άλλωστε, δεν είναι μια συνηθισμένη ημέρα και τα επιπλέον κέρδη που υπόσχεται η Sportingbet στο Τότεναμ-Τσέλσι μπορούν να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό ποδαρικό για χιλιάδες παίχτες του στοιχήματος,και αυτό την κάνει να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων. Εκτός αυτού η ιστοσελίδα Sportingbet έχει ανακοινώσει και επιστορφή χρημάτων για το ματς έως και 100 ευρώ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία