Μειωμένο ρίσκο στην Premier League υπόσχεται η ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten

Η Interwetten, ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και τους δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο σε έναν επιλεγμένο αυριανό αγώνα της αγγλικής Premier League. Συγκεκριμένα, η Interwetten ενεργοποίησε την προσφορά που μειώνει το ρίσκο στο 0-0 στον αυριανό αγώνα ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Ο εν λόγω αγώνας διεξάγεται την Πέμπτη 25 Ιουνίου, αλλά οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά και να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο θα πρέπει να δηλώσουν σήμερα συμμετοχή.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Interwetten;

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν αύριο κέρδη με μειωμένο ρίσκο στον αγώνα ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μια ημέρα νωρίτερα στην προσφορά – δηλαδή σήμερα. Έπειτα, έχουν περιθώριο έως την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας, επιλέγοντας οποιαδήποτε αγορά και οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, ανεξαρτήτως απόδοσης. Και το μόνο που θα έχουν να κάνουν μετά είναι να περιμένουν να ολοκληρωθεί ο αγώνας και να διευθετηθεί το στοίχημά τους. Αν ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0 και τα στοιχήματά τους έχουν χάσει τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα, από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Interwetten.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς

Η αποζημίωση που θα εξασφαλίσουν όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά και χάσουν θα έχει αξία ίση με του χαμένου τους στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ και θα είναι διαθέσιμη από την πρώτη στιγμή για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, αφού δε θα συνοδεύεται από απαιτήσεις τζιραρίσματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία