Δύο προσφορές της Sportingbet σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων είναι πλούσιο σήμερα, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Μεταξύ άλλων, άλλωστε, συνεχίζονται οι προκριματικοί αγώνες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, για τις ομάδες της Λατινικής Αμερικής που διεκδικούν μια θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Παράλληλα, στην Ευρώπη, συνεχίζονται οι αγώνες της Euroleague στο μπάσκετ.

 

Τα μέλη της Sportingbet μάλιστα, μπορούν να επιλέξουν τους δύο αγώνες που αποτελούν κομμάτι των προσφορών που ανακοίνωσε για σήμερα η ιστοσελίδα στοιχημάτων και είτε να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη είτε να μειώσουν το ρίσκο στοιχηματισμού. Οι υπεύθυνοι, άλλωστε, υπόσχονται για σήμερα ένα μπόνους στα κέρδη και μια επιστροφή χαμένων χρημάτων.

 

Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα ανάμεσα σε Βραζιλία και Ουρουγουάη θα προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη τους. Για να δικαιούνται το bonus, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 02:45 τα ξημερώματα) και, φυσικά, να προβλέψουν σωστά. Μπορούν, μάλιστα, να τοποθετήσουν και παρολί, αρκεί να αποτελείται από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα μπάσκετ της Euroleague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων χρημάτων τους, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Η Sportingbet ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων σε επιλεγμένες στοιχηματικές αγορές, αν ο Σπανούλης σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι αγορές που συμμετέχουν στην προσφορά είναι αυτές του χάντικαπ αγώνα, του χάντικαπ ημιχρόνου και του χάντικαπ πρώτου δεκαλέπτου και όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων χρημάτων τους θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Τα χρήματα που θα προκύψουν από τις δύο προσφορές θα έχουν τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει πως θα πρέπει να τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη.

Και χτες η Sportingbet πρόσφερε επιστροφή χρημάτων σε αγώνα της Euroleague και μπόνους στα κέρδη σε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και θεωρείται από τις πιο γνωστές αλλά και αξιόπιστες του χώρου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία