Δύο προσφορές της Sportingbet στο Ολυμπιακός-Τσεντέβιτα

Ο Ολυμπιακός ξεκινά σήμερα την ευρωπαϊκή του πορεία, αντιμετωπίζοντας την Τσεντέβιτα, στο πλαίσιο των ομίλων της Euroleague. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, δεν προσφέρεται μόνο για στοιχηματισμό από τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Sportingbet, αλλά και για την εκμετάλλευση δύο προσφορών.

 

Πρόκειται για ένα μπόνους 5%, το οποίο θα προστεθεί στα κέρδη όσων στοιχηματίσουν με επιτυχία στον αγώνα και για μια επιστροφή χρημάτων, την οποία θα διεκδικήσουν όσοι προχωρήσουν σε λάθος πρόβλεψη. Και οι δύο προσφορές αφορούν σε όσους στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού στη Euroleague, πριν το πρώτο τζάμπολ.

 

Αναλυτικότερα, το bonus στα κέρδη τους θα προσθέσουν όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα (εκτός αυτών του live στοιχήματος). Για να εκμεταλλευτούν αυτή την προσφορά, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα – στη δεύτερη περίπτωση, όμως, αν συμπεριλάβουν και άλλους αγώνες, θα πρέπει αυτοί να διευθετούνται σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Την επιστροφή, από την άλλη, θα δικαιούνται όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές και χάσουν τα χρήματά τους. Το ποσό της επιστροφής αγγίζει τα 100 ευρώ και θα το λάβουν όσοι τοποθετήσουν ένα τουλάχιστον στοίχημα στις εξής αγορές: χάντικαπ αγώνα, ημιχρόνου και πρώτου δεκαλέπτου. Για να προχωρήσει, όμως, η Sportingbet στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Γιώργο Πρίντεζη του Ολυμπιακού να σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους στον αγώνα.

 

Σε κάθε περίπτωση, τέλος, τα χρήματα των προσφορών θα πιστωθούν στους λογαριασμούς όσων τα δικαιούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, έως στις 20:00. Τα χρήματα αυτά, βέβαια, δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, καθώς απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet που συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω.

Με αυτόν τον τρόπο η Sportingbet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος καλύπτει τα μέλη της είτε στοιχηματίσουν σωστά είτε όχι.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία