Με μειωμένο ρίσκο τα παρολί στο Championship στην ιστοσελίδα στοιχήμάτων Goalbet

Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet έχουν σήμερα αρκετές επιλογές στοιχηματισμού στο αγγλικό Championship και μπορούν ακόμη και να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκου στους επιλεγμένους ποδοσφαιρικούς αγώνες, χάρη σε μια νέα προσφορά. Η νέα αυτή προσφορά υπόσχεται να αποζημιώσει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και χάσουν, υπό την προϋπόθεση ότι κάποιος από τους αγώνες θα λήξει με λευκή ισοπαλία.

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά της Goalbet, μάλιστα, είναι αρκετά απλοί. Οι παίχτες δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και να συμπεριλάβουν αγώνες του Championship. Και, στην περίπτωση που χάσουν και ένας από τους αγώνες λήξει με σκορ 0-0, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στη σημερινή προσφορά της Goalbet

Οι παίχτες που θέλουν να τοποθετήσουν παρολί μειωμένου ρίσκου στους σημερινούς αγώνες του Championship μέσω της Goalbet θα πρέπει αρχικά να καλύψουν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα, το οποίο να περιλαμβάνει τουλάχιστον 3 αγώνες του Championship. Κάθε σημείο του παρολί θα πρέπει να αφορά στην αγορά του 1Χ2 και να τοποθετηθεί στο pre-game.

Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα πρέπει και να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας ένα μήνυμα που να αναγράφει το ID του δελτίου τους.

Αν, τέλος, χάσουν τα χρήματά τους και ένας από τους αγώνες που έχουν επιλέξει έχει λήξει με σκορ 0-0, τότε θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Η αποζημίωση που θα δικαιούνται όσοι καλύψουν όλες τις προϋποθέσεις της προσφοράς και χάσουν, εξαιτίας ενός αγώνας που θα έχει λήξει με σκορ 0-0, θα έχει τη μορφή πριμ. Η αξία του θα είναι ίση με την αξία του χαμένου παρολί, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και τα χρήματα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Όσοι καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet θα μπορούν να προχωρήσουν και σε ανάληψη του πριμ.

Τέλος αξίζει να συμπληρώσουμε πως και οι Έλληνες μπορούν να συμμετέχουν στην προσφορά αυτή και να δικεδικήσουν την αποζημίωση, διότι η Goalbet που την ανακοίνωσε ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία