Δύο προσφορές στο Champions League από την Sportingbet

Όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε ημέρα (πόσο μάλλον σήμερα, που το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι γεμάτο από αγώνες ποδοσφαίρου για το Champions League), τα μέλη της Sportingbet έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν όχι μία, αλλά δύο προσφορές, και να προσθέσουν αξία στα στοιχήματά τους. Χάρη στις σημερινές προσφορές της ιστοσελίδας στοιχημάτων, άλλωστε, οι παίχτες μπορούν είτε να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη είτε να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους.

 

Η Sportingbet, άλλωστε, ανακοίνωσε δύο προσφορές και για σήμερα – ένα μπόνους που θα προστεθεί στα κέρδη όσων στοιχηματίσουν και κερδίσουν και μια επιστροφή χρημάτων για όσους στοιχηματίσουν και χάσουν.

 

Αναλυτικότερα, η πρώτη προσφορά ισχύει για τον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Λυών και Γιουβέντους. Πρόκειται για ένα μπόνους 5%, το οποίο θα προστεθεί στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα. Για να συμμετέχουν, όμως, στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Η δεύτερη προσφορά, από την άλλη, ισχύει για τον αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Τότεναμ. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν έως και 100 ευρώ από τα χαμένα τους χρήματα, εφόσον επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Χερνάντεζ να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. Αν επαληθευθεί, επιστροφή θα δικαιούνται όσοι παίχτες τοποθέτησαν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνας και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Όσοι παίχτες εκμεταλλευτούν τις προσφορές θα λάβουν τα χρήματα που δικαιούνται την επόμενη εργάσιμη ημέρα, με τη μορφή bonus. Αυτό σημαίνει ότι δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφότου τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν στο Champions League μέσω της Sportingbet μιας και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία