Διπλή προσφορά σε Copa del Rey και Super League από την Sportingbet

Τα μέλη της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Sportingbet μπορούν σήμερα να επιλέξουν ανάμεσα σε δεκάδες ενδιαφέροντες αγώνες ποδοσφαίρου και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Παράλληλα, μάλιστα, μπορούν να εκμεταλλευτούν και δύο συμφέρουσες προσφορές, οι οποίες υπόσχονται να αυξήσουν τα πιθανά κέρδη τους ή να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους.

 

Η πρώτη από τις δύο προσφορές αφορά στον σημερινό ημιτελικό του ισπανικού Copa del Rey, ο οποίος φέρνει αντιμέτωπες τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Όσοι παίχτες στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα θα είναι σε θέση να προσθέσουν ένα μπόνους 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος. Εφόσον στοιχηματίσουν πριν την έναρξη, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα ή παρολί – στα δεύτερα, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Η δεύτερη προσφορά υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της ελληνικής Super League ανάμεσα σε Λάρισα και ΠΑΟΚ. Στην αγορά συμμετέχουν επιλεγμένες αγορές και κάθε παίχτης που θα στοιχηματίσει σε αυτές θα μπορεί να διεκδικήσει επιστροφή έως και 100 ευρώ, αρκεί να επαληθευθεί το σενάριο της Sportingbet που θα ενεργοποιήσει την προσφορά. Το σενάριο αυτό θέλει τον Πέλκα να σκοράρει το πρώτο γκολ και, αν δεν επαληθευθεί, δε θα υπάρξει επιστροφή χαμένων χρημάτων. Στην προσφορά, τέλος, συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, στις αγορές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου ή του λεπτού πρώτου γκολ.

 

Τα χρήματα από τις δύο προσφορές θα έχουν τη μορφή bonus και θα πρέπει να τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη. Επίσης, οι δικαιούχοι θα εισπράξουν τα χρήματα την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

 

Η Sportingbet είναι από τις πιο γνωστές στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως και οι πελάτες της ξεπερνούν τα 2,5 εκατομμύρια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία